A H&M új Modern Essentials kampányfilmjében mindenki olyan stílusos ruhákat visel, mint David Beckham

A stílusikon David Beckham leforgatta legújabb H&M kampányfilmjét a 2016 tavaszán piacra kerülő Modern Essentials selected by David Beckham kollekcióhoz. A lisszaboni utcákon felvett reklámban David rádöbben, hogy mindenki pontosan úgy akar öltözködni, mint ő. Az új Modern Essentials selected by David Beckham kollekció a kijelölt üzletekben és a hm.com online shopban február 18-tól lesz elérhető.

David most már másodszor dolgozott együtt Fredrik Bond rendezővel, és a páros továbbgörgette az első reklámfilm sztoriját, amelyben Kevin Hart komikus pontosan ugyanolyan ruhákba öltözött, mint David. Az új filmben David elindul a szállodájából, és meglepődve látja, hogy a város összes lakosa az övével azonos öltözéket visel, a gördeszkázó kölyköktől és a csecsemőktől kezdve egészen a nagymamákig. A filmet a nyomtatott sajtóban megjelenő, Mario Sorrenti által fényképezett fotókampány egészíti ki.

A kampány divatikonként mutatja be Davidet, akinek öltözködési stílusát férfiak milliói követik szerte a világon. David számára az egész arról szól, hogy hogyan lehet a hagyományos férfi ruhadarabokat olyan friss ötletekkel feldobni, amelyek új színt visznek a férfiak öltözködésébe. Az összes ruhadarabot, amelyeket a reklámfilmben visel, David saját maga választotta ki a Modern Essentials kollekcióból, és mindegyik tökéletes példája Beckham időtálló stílusának.

„A H&M kampányfilmek forgatásán mindig remekül érzem magam, mert a stáb tagjai mindent tudnak a stílusomról, és vevők a humoromra. Nagyszerű érzés volt a Modern Essentials kollekciónak ezeket a divatos és stílusos darabjait viselni, és a felvételek végig remek hangulatban folytak” – mesélte David Beckham.

A mostani kampány a Modern Essentials selected by David Beckham kollekció legújabb darabjait reklámozza. David mindegyik évszakban kiválasztja a kedvenceit a H&M Modern Essentials férfiruha-kollekciójából, olyan újragondolt alapdarabokból és friss klasszikusokból álló ruhatárat állítva össze, amely az egész évszakban biztos támpontként szolgál a férfiak számára.