ac milan

Berardi, De Ketelaere és a többiek – a Milan mercato a RedBirddel

Az AC Milan a következő szezon előtt várhatóan megerősíti csapatát, és a RedBird hivatalos bejelentésével a RedBird átvételével megkezdődhet a munka. Paolo Maldini és Ricky Massara több célpontot is szem előtt tart.

Az Elliott Management és a Milan az elmlt héten bejelentette, hogy a klubot eladta a RedBird Capitalnak. Nem sokkal később az utóbbi vezérigazgatója, Gerry Cardinale többé-kevésbé megerősítette, hogy Maldini és Massara marad a klubnál.

A mercato munkálatai tehát most már elkezdődhetnek, és a Sky Italia és a Foci Tipp szerint több tényezőt is ki kell értékelni. Először is érkezik Divock Origi. Renato Sanches továbbra is a középpálya egyik legfőbb célpontja. Ami Sven Botmant illeti, összetett műveletről van szó.

A Milan a beszámoló szerint minden bizonnyal a támadótrióra fog beruházni, és Domenico Berardi, valamint Nicolo Zaniolo is szóba került. Mindketten azonban nagyon drágák.

Maldini és Massara is külföldön nézelődik, és az egyik játékos, aki a radarjukon van, Charles De Ketelaere. Figyelemmel követik a Club Brugge emberét, bár a korábbi hírek szerint ő is drága.

Ha már a költségvetésnél tartunk, az új tulajdonos érkezésével a Milan költségvetése csak erősebb lesz, mint korábban. Ezt állította a jelentés, hozzátéve, hogy a Rossonerinek Zlatan Ibrahimovic helyzetét is meg kell határoznia.

Végül a klubnál kölcsönben lévő játékosoknak (például Florenzi és Messiás) is jelzést kell kapniuk a klubtól, és döntéseket kell hozni.