Könyvelési és adótanácsadási kisokos: optimalizáljuk az adóit és kockázatai is mérséklődnek

Szolgáltatási csomagjaink: Vállalat mérettől függőn ügyfeleink különböző szintű szolgáltatást igényelnek, amelyekről a honlapunkon tájékozódhat. Valójában bármelyiket választhatja és közben is módja nyílik a konstrukciók közötti váltásra. Sem a bizonylatszám, sem a dolgozói létszám vagy az éves forgalom nem kényszeríti Önt egyik vagy másik konstrukcióba.

A megfelelő konstrukció kiválasztása: Legfőképpen az információigény határozza meg, hogy kinek melyik konstrukció ajánlott leginkább, de nem mellékes a költség megközelítés sem. Az információszükségletet mindenki maga látja vagy érzi leginkább, a költségek könnyen kiszámíthatóak a dolgozói létszám és a nehezen behatárolható tételek mennyisége szerint.

Valamennyi elektronikus adatszolgáltatási konstrukciónkban előfordulhat ugyanis hiányos adatszolgáltatás, aminek tételdíja 30 vagy 35 forint, ami jellemzően havonta 1-2 esetben fordul elő kisebb ügyfeleinknél, a nagyobbaknál akár 10-30 ilyen tétel is lehet, ha nem megfelelő csomagot választ magának. A konzultációs és részünkről történő adatszolgáltatási szintek megfelelő belövése az optimális költség-konstrukciók kiválasztása miatt bír fontossággal.

A könyvelő váltás az egyik legkényesebb kérdés, ami munkánk során felmerül. Rendszerint nem is a korábbi könyvelő ellenállása és rossz hozzáállása miatt, hanem az ügyfeleink valahogy kellemetlenül érzik magukat egy ilyen – adott esetben éveken át tartó – bizalmi viszony megszüntetésénél, még ha sok bosszúsággal járt is gyakran ez az együttműködés.

A szakítás megkönnyítésére létrehoztunk egy adatlapot, aminek a könyvelőjével történő kitöltetésével át tudjuk venni a könyvelési szolgáltatást, illetve amennyiben végképp nem kíván a könyvelőjével kommunikálni, úgy mi is átvesszük a könyvelést egy egyszeri 14.500 forintos díj ellenében. Ügyfeleinknek segítséget nyújtunk cégalapítási ügyekben és ha szükséges székhely szolgáltatás kérdéseiben.

Alapszolgáltatásunk:

Alapszolgáltatásunk valamennyi konstrukciónkra érvényes az alábbiak szerint:

   Számviteli szabályzatok elkészítése*

   Teljes körű könyvelés

   Bérszámfejtés

   A költségvetéssel szembeni rendszeres befizetési kötelezettségek elszámolása és a befizetések előkészítése, a befizetendők időben történő eljuttatása az ügyfélhez a határidőkre történő figyelemfelhívással egyetemben az alábbiak szerint:

       általános forgalmi adó

       társadalombiztosítási járulék

       nyugdíjjárulék

       személyi jövedelemadó

       társasági adó

       munkavállalói járulék

       munkaadói járulék

       iparűzési adó

   A rendszeres bevallási kötelezettséghez kapcsolódó ügyintézés

       bevallások benyújtása

       benyújtott bevallásokkal kapcsolatos ügyintézések

   Ad hoc jellegű bevallások elkészítése és benyújtása.

   Évenkénti beszámolók elkészítése

       mérleg

       eredmény kimutatás

       kiegészítő melléklet

       üzleti jelentés elkészítése

*Online konstrukciók esetében 2 éves konstrukcióknál

További ajánlott oldalak

Avon katalógus