Baan Mandala

Baan Mandala

A Baan Mandala Thaiföldön Phuket város, Choeng Thale kerületében található. A villaprojekt 1. fázis a híres Bang Tao parttól 1,8 kilométer távolságra van, a 8 villa-egység, 2008. nyarán került átadásra. A projekt 2. fázisa szintén itt található, 3 szintes 24 egységből álló Mandala Condominium.

A luxus villák a trópusi élettel állnak összhangban, gyönyörű buja kertek veszik körül. Mindkét projekt az exkluzív Laguna területen fekszik, amely napjainkban Thaiföld egyik legdrágább trópusi ingatlan területét jelenti. A környék egyike a legkeresettebb területnek mind a hazai, mind a külföldi vásárlók és befektetők körében.

A projekt elnyerte a Phuket legjobb társasházfejlesztése kategória első díját, amelyben thaiföldi ingatlanok vettek részt. Az európai, svéd stílusban, az ISO nemzetközi építési szabványnak megfelelően, kiváló anyagok felhasználásával készültek. A svéd tervezésű lakásokat saját merülő medence veszi körül. Az ingatlan létesítményeihez hotelszolgálat, 24 órás biztonsági szolgálat. kamerarendszer és parkoló tartozik.

Baan Mandala

A Baan Mandala luxusvillái három hálószobával rendelkeznek, és nagy medencék, fedett teraszok, és jakuzzik veszik körül. A lakások részei, mint a konyha, a fürdőszoba, és a nappali teljesen be vannak rendezve. A villák némelyike eladó, néhány viszont bérelhető ingatlanként van a piacon.

A Baan Mandala épületek nagyjából hasonló távolságra vannak Phuket központjától, és a Kamala és Patong népszerű éttermekben és szórakozóhelyben bővelkedő strandjaitól.