Utazás a budapesti romkocsmák hangulatába

A romkocsmák kialakításánál a múlt letűnt lepusztult emlékeit és tárgyait vonultatják fel, vannak azonban olyan új bárok, amelyek valami újat és egyedit kívánnak megjeleníteni. A Budapest Pub Crawl weboldal segítségével olyan helyeket gyűjtöttünk össze, amelyeket különleges atmoszférájuk miatt érdemes megismerni.

Wattson bár

A Rizsa utódja a Wattson bár a Király utca 61-ben található, ahol tulajdonosok jó ízléssel egyedi megjelenésű helyet alakítottak ki. A vendégsereget általában beszippantja az ekletikus hely varázsa, mintha pár órára egy időutazásra fizetnének be, vissza az ipari forradalom időszakába. A stílusára, a steampunkra jellemző elemek közül mindenképp érdemes kiemelni párat, a falakon futó rézcsövek, amelyekről a lámpák lógnak le, nyomásmérők, fogaskerekek, de a tapéta óraszerkezetes mintája különleges hangulatot kínál. A bár nemcsak külsőségekben gazdag, de belsőségei is kiválóak a szokásos italokon kívül kiemelendő a pálinka és borválaszték, ezenkívül a régi Rizsa-idők kedvenc rumos itala a Rizsa koktélt is örömmel szolgálják fel.

Wattson bár Budapest

Morrison’s 2

Aki már járt a Morrison’s 2 klubjában, személyesen megtapasztalhatta, hogy a belváros legnagyobb szórakozóhelye. Könnyű megtalálni a Nyugati pályaudvar és a Margit híd között. A jó bulik miatt a helyi fiatalok mellett a külföldiek egyik kedvenc helyének számít. Folyamatosan teltházas bulik vannak, ezért javasolt élni az ingyenes asztalfoglalási lehetőséggel. Óriási italakciók mellett 7 tánctéren különféle stílusban lehet hajnalig ropni. Minden évszakban kellemes kellemes, mivel a hidegben fűtött kerthelyiségben lehet kóstolgatni a különleges koktélokat és italokat. Tökéletes helyszíne a legény és leánybúcsúknak, de a nagy sporteseményeket óriáskivetítőn lehet nyomon követni.

Morrisons 2

Legújabb terme az Optica terem dizájnos kialakítása már a körútról betekintve is csalogató. Míg nappal kávézó, finom kávé szendviccsel sütivel, este a bulié a főszerep:R&B, Nu Disco, Deep House kedvelői felejthetetlen party hangulat várja a mulatságra vágyókat.

Külföldi utazási tippek

Ljubljana