Media Markt akciós újság

Media Markt akciós újság

Media Markt akciós újságjai elektronikus és papíralapú formátumban érhetőek el. A mintegy tízezer gyártó termékeit forgalmazó áruház az egyik legismertebb és legnépszerűbb üzlethálózatok közé tartozik hazánkban, és az elmúlt hat évben „Az ország boltja” Minőségi díjával büszkélkedhet.

A vásárlók könnyebb eligazodása érdekében az akciós újság oldalain a termékek a gyártók szerinti csoportosításban vannak megjelölve. A magyar vásárlókat a „márka hűek”jelzővel szokták illetni.

Így a katalógusból a kedvenc gyártó különféle árkategóriájú, hasonló termékei közül egyszerűen lehet választani. Az akciós újságok a termék főbb tulajdonságait, a garanciát tartalmazzák. Végig lapozva, pedig a vásárló könnyedén meggyőződhet arról, hogy a versenytársak milyen áron kínálják a hasonló, vagy megegyező tulajdonsággal bíró termékeiket.

Az ünnepekhez, de akár nevezetes sporteseményekhez, őszi –tavaszi kuponos shoppingnapjaihoz igazodva, az üzlet folyamatosan kihagyhatatlan akciókkal kedveskedik az összes termékcsoportjában számítástechnikai cikkektől kezdve a szépség és egészséggel, háztartással és irodával kapcsolatos eszközökig bezárólag.

A hatalmas áruválasztékból mindenki megtalálja az elképzeléseihez, lehetőségeihez passzoló terméket.

A Mediamarkt.hu weboldalon az akciós újság mellett számos kényelmi funkcióval kereshetőek az áruház termékei, és a vásárlást megelőzően a műszaki paraméterekről részletes tájékoztató olvasható.

További akciók
METRO akciós újság
Pepco akciós újság
OBI akciós újság