uszodatechnika medencefedés

Uszodatechnika

Medencénk minél hosszabb ideig tartó használatához cégünk szakemberei a megrendelő kívánságára kiépítik a solárfűtést. A megtérülés az energiahordozók folyamatos növekedése miatt 5-7 évre tehető.

A vákuum üvegcső jelenleg a legkorszerűbb napsugárelnyelő és közvetítő elem. Vákuumos duplafalú, amely visszafelé kizárja a hőveszteséget a termoszelv alapján. Előnye a síkkollektorral szemben, hogy körkörös aluminiumnitrides elnyelőréteggel és fókuszáló ezüstréteggel rendelkezik a belső csőfalon, ezért a szórt napsugárzást is nagyobb felülettel, míg a direkt napsugárzást egész nap jól hasznosítja. Ez a napkollektor általában a háztartási igényeket ki tudja elégíteni. Például használati melegvíz, bojlerhoz fűtésrásegítőként kell bekötni, vagyis napos, enyhén felhős időben a bojler a napkollektorból töltődik fel melegvízzel és az eddig felhasznált gáz vagy áram éves átlagban 50-70% – ban csökkenthető.

Két – három napkollektor összekapcsolódásával pl. a helység fűtésrásegítése megoldható és kb. 30 – 50% megtakarítható.

uszómedence medencefedés

Kérésére solár napenergiás zuhanyzót is kiépítünk medencéje mellé, melyet egyszerűsége, hatékonysága és nem utolsósorban esztétikai volta miatt a genfi találmánykiállításon kiemelkedő találmányként ünnepeltek.

A medence elkészülte után legnagyobb gondot a vezérlőszelep működtetése okozza, de rövid ismertetőnk elolvasása után könnyedén elsajátítható és kezdődhet a gondtalan fürdőzés…

Kapcsolódó szolgáltatások: medencefedés diszkont áron – bízza szakemberekre

Támogatások vállalkozásoknak
Pályázatok vállalkozásoknak